Sol briller

Planer om forandring i hjemmet?

Det ville ikke akkurat vært overraskende om du har lyst til å gjøre noe nytt i hjemmet, det er tross alt noe av det nordmenn bruker aller mest penger på. Og kanskje har du gjort det før, og vet hvor du skal handle og alt det der? Da er du i det minste heldig, for da sparer du mye tid, som du heller kan bruke på montering og utføring av selve prosjektet. Men det kommer jo alltids nye byggemarked som man kan ta en titt på, noe blant annet jem & fix er et godt eksempel på.

Om du ikke kjenner til den så er det ikke så farlig, fordi den åpnet i Norge i 2018, så den har ikke all verdens av historie her til lands. Men det den har er definitivt høy kvalitet lagt sammen med veldig rimelige priser. Det er ikke noe man finner overalt, for det er vanligvis det ene eller det andre. Noe som gjør det til en ganske vanskelig balansegang for deg som kunde. Det trenger du altså ikke å tenke på med denne butikken, så du kan ta en titt der og samtidig vite og være helt sikker på at du får den beste prisen, med de beste produktene og merkene.

Man kan jo sånn sett bare ta en titt på utvalget deres, se på kategoriene som finnes der, så forstår man fort hvorfor butikken har hatt såpass med suksess. Og med tanke på at dette er en butikk fra Danmark så kan det faktisk også hende at du finner produkter som ellers ikke finnes i Norge. Det er jo for eksempel særlig mye inspirasjon fra Tyskland når det kommer til produktutvalget, noe som bare er til vår fordel.

Ønsker du å fullføre et prosjekt hjemme, så er nok jem & fix et veldig godt alternativ, så ta gjerne en titt!