Sol briller

Spar penger ved å bruke apper

Mange tenker ikke over hvor de handler når de skal foreta innkjøp for uka. det er så mange ulike butikker man kan velge mellom, og som regel tar vi den butikken som ligger nærmest oss, enten det er en Bunnpris eller en Coop Prix. Visste du at det er utrolig mye penger å spare på ved å planlegge handlingen litt, da med tanke på å utnytte rabatter som tilbys.

Det er ikke bare nettbutikker som fører en offensiv kampanje på rabatter og tilbud. Men siden vi er så mye på nett så er det vanskelig å unngå å se dem. Nettbutikken tilbyr rabatter på alt av produkter som finnes – graviditetstester og andre typer selvtest (som forøvrig er veldig “in” nå), klær, elektronikk og mye annet.

Mange butikkjeder har nå begynt med mobilapper. Hver uke legger butikkene ut ulike rabatter på produkter. Det kan være alt fra frukt og grønt til bleier og barnemat. Å være medlem av en butikkjede er ikke noe nytt. Coop-medlemskap har vært tilgjengelig over flere år, likeså med Trump kortet. De som har gått til anskaffelse av dette Coop-kortet kan hvert eneste år få noen kroner, eller tusener, alt avhengig av hvor mye de har handlet i Coop-kjeden.

Mange bedrifter sverger til apper

Rema 1000 har kastet seg på trenden og innført sitt eget app, “Æ”. Det er helt gratis laste ned og å bruke denne appen. Hver uke legger Rema 1000 ut nye produkter med en viss rabatt. For eksempel nå har de nå 50% rabatt på alle bleier ved bruk av appen i butikken. Dette tilbudet er helt rått for småbarnsforeldre, og er uunngåelig å ikke benytte seg av. De har også 10% rabatt på alt av frukt og grønt, noe som passer perfekt for de som er ekstra glad i dette. Det er andre butikker som også kjører apper. Ta en kjapp søk på nett for å finne ut hvilke.

I tillegg til apper kan man også være flink til å bla gjennom en av de mange tilbudsavisene som dukker opp jevnlig i postkassa. der er det mange gode tilbud fra alle dagligvarebutikkene og andre generelle butikker. Det kan være lurt å sjekke nettet også på butikkene sine hjemmesider om du ikke får tilbudsaviser.

Å følge med på de ulike kommunikasjonskanalene til butikkene kan det være utrolig mye å spare, spesielt om det er en stor familie. Det er personer i alle aldre, både barn og voksne, og det kommer tilbud som vil passe alle, uansett alder og kjønn