Sol briller

Hvilke forsikringer har mitt kredittkort?

Du har kanskje hørt at det er smart og betale med kredittkort (les mer om slike kort her), og lurer på hvorfor? Når du benytter deg av ett kredittkort inngår det ofte forsikringer knyttet til kortet. Bank Norwegian, er en av aktørene som tilbyr sine kunder kredittkort. I kortet inngår en del forsikringer, du som kunde bør være klar over før du bruker kortet. Forsikringene kan hjelpe deg i ulike situasjoner du kommer opp i, det være seg handel, reise eller avbestillinger.

Forsikringer hos Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr kredittkort til sine kunder, Norwegian kortet. Kredittkortet inneholder ulike typer forsikringer. Hva du er forsikret mot og for, kan være lurt å sette seg inn i. Du kan spare en del penger på å droppe ekstra forsikringer om du bare setter deg inn i hva ditt kredittkort inneholder. Norwegian kortet tilbyr deg reise og avbestillingsforsikring, forsikring mot tapt avgang, betalingsforsikring, reiseforsikring, ID-tyveriforsikring og egenandel og forsikring på leiebil.

Litt om noen av forsikringene:

Bank Norwegians viktigste forsikringer, er for de fleste: reise og avbestillingsforsikring, forsikring mot tapt avgang og reiseforsikring. Reise og avbestillingsforsikringen, trer i kraft når du benytter kredittkortet til å betale mer en 50%, av flyreisen. Da er du dekket med en veldig god reiseforsikring. Skjer det noe som gjør at du må kansellere din reise, er også avbestillingsforsikring med når du bruker kortet. Denne forsikringen dekker deg som bruker kortet, og ektefelle/samboer og barn, som er under 21 år. Er du på reise, og så uheldig at du mister neste reise, dekker forsikringen utgifter som dokumenteres. Du får dekket nye billetter på inntil kroner 5000, per person, og maks kroner 20 000 per familie. Når du er kunde hos Bank Norwegian får du også 10% på en av de rimeligste reiseforsikringene markedet har og tilby, som strekker seg over 1 år.