Sol briller

Kredittkort om du er student

Har man trange økonimiske tider kan et kredittkort (sjekk ulike kort her) være en god løsning. Når dette er sagt vil det kunne lønne seg om du kan betale tilbake det du bruker. Har man ikke mulighet til det vil det absolutt være bedre å skaffe seg en ekstra jobb ved siden av studiene.

Kredittkort til reise

Som student er man gjerne mye ute på reise. Både for å dra hjem om man studerer i andre byer eller for en ferie. Da kan det lønne seg veldig og betale med et kredittkort som tilbyr reiseforsikring. Både Bank Norwegian og Re:member har laget gode student kredittkort som har reiseforsikring inkludert. Eneste er at du må betale 50% av reisen eller mer for å kunne benytte deg av dette. Det er mye penger å spare på denne løsningen da en helårs forsikring vil koster deg ganske mye mer.

Du kan spare penger med student kredittkort

Da de fleste studenter gjerne har ulike behov er det greit å vite at det fins mange forskjellige student kredittkort. Har du bil og må bruke denne mye i forbindelse med skole og jobb kan kredittkortet til 365Privat MasterCard passe for deg. Da vil du få tilbake 3,65% av beløpet du fyller for, om du fyller på en Esso stasjon blir det lagt på 30 øre ekstra. Kredittkortet til Bank Norwegain er supert og bruke til reiser. Her kan du over tid spare deg opp penger til en flyreise om du betaler reisene med dette kortet. Har du derimot planer om å bruke kredittkortet ditt over tid vil man anbefale deg kredittkortet til Santander Red. De har foreløbig markedets beste rente på kun 17,12%.