Sol briller

Gleden ved å holde det rent og pent hjemme

Markedsføring på TV og nett prøver ofte å fremstille vasking som noe uholdbart kjedelig. Hensikten med dette er selvfølgelig å selge både rengjøringsprodukter som påstår at det skal bli enklere og eventuelt tjenester innenfor vask og rengjøring.

Hvis du legger til rette for at vask og rengjøring skal være mulig å gjennomføre på en enkel og effektiv måte, for eksempel med elementer som et AUBO vaskerom, da trenger vask og rengjøring virkelig ikke være et like stort ork

All rengjøring begynner med god orden

Det er nesten umulig å vaske på et kjøkken hvis det er dekket med kjøkkenutstyr, tallerkener og bestikk. Derfor er det selvfølgelig viktig å faktisk rydde og organisere før du begynner å vaske og støvsuge. Det har ingen hensikt å pusse litt på overflaten hvis det fortsatt er møkkete og rotete under.

Det samme gjelder for alle andre rom i huset – hvis du har god orden i garderobene dine tar det bare et minutt å tørke over og støvsuge. Hvis de er dekket fra gulv til tak med både klær og assortert rot, er det en tilnærmet umulig oppgave å vaske.

Gi deg selv en belønning når du er ferdig, men ikke stress

I den nevnte markedsføringen på TV fremstilles vasking ofte som grusomt kjedelig. Det er kanskje ingen som direkte elsker å rydde, støvsuge og vaske – men trenger det virkelig å være kjedelig? Du kan se på det som en form for meditasjon, der du kan fokusere på kun en ting.

Hvis du tenker deg at vaskingen i seg selv er et fristed blir det også automatisk en hyggeligere opplevelse. Da trenger du kanskje ikke å stresse heller, men kan ta den tid du trenger? Resultatet blir forhåpentligvis at det både blir rent, du blir rolig og du kan dessuten slappe av med skikkelig god samvittighet når du er ferdig.