Sol briller

Hvilket MasterCard kredittkort er det beste

Mange lurer på om det er store forskjeller mellom et Visakort og et MasterCard. Til det kan vi svare at forskjellen mellom disse to korttypene er nesten ikke-eksisterende. Kortene blir eid av to ulike selskaper, som begge er fra USA. De kan benyttes på mer enn 30 millioner brukersteder verden over og det er ikke mange steder som ikke aksepterer et av de to korttypene. Litt flere steder godkjenner Visa enn MasterCard, men her er det egentlig ikke noen stor forskjell, bortsett fra at MasterCard ofte er kredittkort istedenfor debetkort.

Mange velger å ha ett av hver

Mange velger å ha et kort av hver type, slik at dersom man er ute og reiser og kommer til et brukersted hvor de kun akseptere det ene kortet, så har man det andre som reserve. Det er ikke morsomt å stå et sted i utlandet å ikke kunne betale for seg, da er det kjekt å ha et kort av hver for en sikkerhets skyld. Vi har funnet frem til det Mastercardet vi mener er ett av de beste på markedet akkurat nå.

re:member Mastercard

Mastercard fra re:member er det kortet som gir deg de beste rabattene og den høyeste kredittgrensen. Du kan også søke om en av markedets høyeste kredittgrenser. Hvor mye du faktisk får i kreditt vil bli avgjort etter en kredittvurdering, som gjøres når du søker om kortet. Du får automatisk 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, men du kan også velge å utsette betalingen enda litt mer. Deler du betalingen opp, eller betaler senere enn den rentefrie perioden, så må du betale en rente på 25,4%. Kortet er gratis å bruke med unntak av når du tar ut penger fra minibanken. Da må du betale et gebyr på kr. 35 + 1% av summen du tar ut. Når det gjelder rabatter, så får du dette i mer enn 300 butikker. Dette gjelder både nettbutikker og vanlige butikker. Rabatten varierer fra noen få prosent og helt opp til 25% i enkelte nettbutikker. Det eneste som kreves er at du betaler med kredittkortet ditt. Hvis du går inn på nettsiden til re:member, kan du se en liste med alle de stedene der du kan oppnå rabatt.